نوشته شده توسط : nirvana

چگونه از هک شدن گوشی خود جلوگیری کنیم؟

 

با گسترش استفاده‌ی افراد از اینترنت و به تبع آن فضاهای مجازی، اطلاعات کاربران در مواردی به راحتی در اختیار هکرها قرار گرفته و آن‌ها قربانیان سوء استفاده‌های مجازی می‌شوند. این هکرها با دسترسی به گالری و یا لوکیشن افراد در گاهی موارد به اخاذی از کاربران فضاهای مجازی می‌پردازند و در ازای لو ندادن اطلاعات‌شان از آن‌ها طلب پول می‌کنند. در گاهی موارد هم کار به سرقت هویت افراد می‌کشد و برخی ناخواسته وارد ماجراهای غیر قانونی می‌شوند که روح‌شان هم از آن‌ها بی خبرند. در این مقاله سعی داریم تا شما را با روش‌هایی آشنا سازیم که به شما کمک می‌کنند تا از شر این بلاهای اینترنتی در امان باشید.

 

به نقل از پایگاه خبری رندباز، هک‌ها در برخی از مواقع به‌خاطر مراقبت نکردن کاربران از حساب‌هایشان اتفاق می‌افتند. این هک‌ها ممکن است شامل حساب‌های بانکی شود که خطرات زیادی را به همراه دارد. سرقت هویت این امکان را به هکر می‌دهد که حساب کارت اعتباری جدیدی به نام شما ایجاد کند.

همچنین ممکن است در شبکه‌های اجتماعی نیز از عکس‌های شما استفاده کرده و حساب ایجاد کنند. با وجود این مشکلات، راهکارهایی وجود دارند که باعث می‌شوند خطر هک شدن دستگاه شما کمتر شده و از دیتاهای شما محافظت شود.

افزایش تنظیمات امنیتی

شما می‌توانید همیشه از تلفن هوشمند خود یا از برنامه‌های دیگری که اطلاعات شخصی شما را در بردارند، با استفاده از رمز عبور قوی محافظت کنید. همچنین روش‌های احراز هویت بیومتریک مثل اثر انگشت یا تشخیص چهره، از  روش‌های مطمئن هستند.

فعال‌کردن ویژگی 2FA نیز در سیستم‌عامل باعث می‌شود که در صورت گم‌شدن یا سرقت، تلفن همراه شما از یک‌لایه امنیتی اضافی برخوردار شود. یکی دیگر از مهم‌ترین کارهایی که می‌توانید در این زمینه انجام دهید، خاموش‌کردن بلوتوث است. مخصوصاً زمان‌هایی که در مکان‌های عمومی حضور دارید. به دلیل این‌که روشن ماندن بلوتوث، گوشی موبایل را در مقابل حملات و آسیب‌ها آسیب‌پذیر می‌کند.

ایجاد رمزهای عبور قوی

ایجاد رمزهای قوی، باعث ایمن نگه‌داشتن فایل‌ها در اینترنت می‌شود. این کار امکان هک شدن دیتاهای شما را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. رمز عبور شما باید دارای عناصر مختلفی مثل حروف و اعداد بوده و تا حدی هم طولانی باشد.

استفاده از احراز هویت دو عاملی

 زمانیکه فرایند احراز هویت دو عاملی را برای بازکردن پرونده‌های انجام می‌دهید، در هر بار موبایل از کاربر می‌خواهد که در هر مرحله یک رمز را اختصاص دهد. بدون واردکردن این رمزها پرونده‌ها باز نمی‌شود و امکان نفوذ به آن‌ها وجود ندارد.

عدم اجرای تصادفی پرونده‌ها یا برنامه‌ها

به این نکته مهم توجه داشته باشید که هر لینکی که به شما ارسال می‌شود را باز نکنید. حتی اگر آن توسط نزدیکان و دوستان شما ارسال شده باشد. هیچ زمانی بدون این‌که منبع آن را بررسی دقیق نکردید، لینک‌ها را باز نکنید.

 

به روز رسانی مرتب تلفن

 

اگر به‌ صورت مرتب تلفن همراه خود را به‌روز نگه دارید، پرونده‌ها را به روش عادی باز نگه‌داشته و خطاها را رفع می‌کند. همچنین این کار باعث رفع مشکلات امنیتی و حریم خصوصی کاربر شده و او را در برابر آسیب‌های امنیتی محافظت می‌کند.

 

منبع : وبلاگ رندباز

 







:: برچسب‌ها: تلفن همراه هوشمند , گوشی هوشمند , رندباز , اندروید , شیاپومی ,
:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 فروردين 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: